Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Ο θρησκευτικός γάμος, η διπλή βάφτιση και ο μεγάλος έρωτας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και στον Γιάννη Βίτσα και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πότε θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος, ενώ δίνουν λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης τους, Σοφίας, αλλά και της νεογέννητης κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα Ελένη.

Η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καρμική, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια ουσιαστικής φιλίας ο ένας είδε στο πρόσωπο του άλλου τον σύντροφο ζωής του! «Περάσαμε αρκετές δύσκολες στιγμές με σημαντικότερη για μένα τον τραυματισμό του Λευτέρη. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο που έχει υποβληθεί σε ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο δεν είναι εύκολη. Ξαφνικά ένιωθε ότι δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του. Έπρεπε να είμαι δυνατή δίπλα του. Κλήθηκα να τον βοηθήσω να ξαναβρεί τον εαυτό του» δηλώνει χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση στο HELLO!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello)

Πριν από σχεδόν πενήντα ημέρες γεννήθηκε η δεύτερη κόρη σας. Ποια είναι τα συναισθήματα σας ;

Βασιλική: Νιώθω μία ευτυχισμένη μητέρα και σύντροφος. Δόξα το Θεό είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους που βιώνουμε τον εγκλεισμό με αγάπη και ευτυχία. Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας με υγεία, γεμάτες αγκαλιές και ευχάριστες στιγμές.

Λευτέρης: Επειδή μεσολάβησε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της Βασιλικής και η ίδια ταλαιπωρήθηκε, ήμουν αγχωμένος έως ότου γεννήσει. Έπειτα ξεκίνησε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου. Είμαι χαζομπαμπάς επί δύο. Αισθάνομαι ευλογημένος που την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο είμαι μαζί με τη Βασιλική και τα δύο μωρά μας στις αγκαλιές μας. Με τόση πολλή αγάπη δεν έχω νιώσει λεπτό το lockdown. Επιπλέον η ημέρα μου είναι γεμάτη και από τις προπονήσεις.

Ήσουν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού;

Ναι. Βρισκόμουν δίπλα στη Βασιλική και κρατούσα το χέρι της αναμένοντας το μεγάλο «θαύμα» Ένιωθα τεράστια προσμονή, αλλά και άγχος να πάνε όλα.

Φαντάζομαι πώς και για σένα Βασιλική ήταν εξίσου συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές.

Όσες φορές και αν τα βιώσεις αυτά τα συναισθήματα αυτής της στιγμής είναι πάντα δυνατά. Είχα άγχος να έρθει στον κόσμο ένα υγιές παιδί. Η στιγμή που μία μητέρα αντικρίζει το παιδί της είναι δώρο Θεού.

Λευτέρη τι αγαπάς περισσότερο στην Βασιλική;

Το πόσο στοργική είναι. Πρόκειται για μία βαθιά καλή ψυχή. Δεν είναι πονηρή και λειτουργεί σα μικρό παιδί κάνοντας και εμένα καλύτερο άνθρωπο. Είναι πάντα δίπλα μου, το στήριγμά μου. Με βοηθά να βρω το σωστό μονοπάτι στο δρόμο που διανύω.  Λατρεύω το χαμόγελό της.

Εσύ αντίστοιχα Βασιλική;

Λατρεύω τον δυναμισμό του και την αισιοδοξία του , το ότι κατακτά τα μεγάλα όνειρα του. Προσωπικά πατώ στη Γη. Κάνω πολύ σταθερά βήματα και δύσκολα πετάω όπως ο Λευτέρης. Μου δίνει δύναμη.

Ο γάμος και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους

Πότε σκοπεύετε να παντρευτείτε;

Βασιλική: Αρχικά σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά το αναβάλαμε λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης. Τελικά θα παντρευτούμε τον Δεκέμβριο του 2021.

Και θα βαφτίσετε παράλληλα τις κόρες σας;

Λευτέρης: Όχι. Θα βαφτίσουμε και τις δύο κόρες μας στα τέλη Μαΐου.

Πώς θα τις ονομάσετε;

Βασιλική: Την πρωτότοκη θα την ονομάσουμε Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι αντιστοίχα τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της δικής μου.

Ποιοι θα είναι οι νονοί;

Βασιλική: Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Βασίλης Λαζαρίδης. Της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική μου φίλη και συναθλήτρια Θάλεια Παλιαρούτα

Read More

And More