Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσαν μέσω Instagram! Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τος το πρώτο τους παιδί. Την χαρμόσυνη αυτή είδηση την ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η Βασιλική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ λίγες μέρες αργότερα, ο Λευτέρης δημοσίευσε στον κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο μαζί με την αγαπημένη του μίλησαν ανοιχτά για το ευτυχές γεγονός. Μάλιστα, έτσι αποκάλυψαν και το φίλο του μωρού που περιμένουν.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ενόργανης γυμναστικής και η γυμνάστρια παντρεύτηκαν και μόλις το ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της. Σ’ αυτές, ο Λευτέρης και η Βασιλική, ντυμένοι στα λευκά, πόζαραν χαμογελαστοί και φανερά ευδιάθετοι, τόσο μόνοι τους αγκαλιασμένοι, όσο και μαζί με τους καλεσμένους τους.

«Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε, αφήνοντας να εννοηθεί πώς ο γάμος τους έγινε πριν μια εβδομάδα, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Read More

And More