Λευτέρης Πετρούνιας: Χαλαρές στιγμές με την αγαπημένη του και την μητέρα της στην Γλυφάδα![pics]

Λευτέρης Πετρούνιας: Χαλαρές στιγμές με την αγαπημένη του και την μητέρα της στην Γλυφάδα![pics] | tlife.gr

Στην Γλυφάδα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση. Πριν λίγες μέρες μετά τον αγώνα του στην Ντόχα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο,ο Λευτέρης μπήκε στο χειρουργείο σε νοσοκομείο της Γαλλίας, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον ώμο του.Όλα πήγαν καλά και ο Λευτέρης θα γυρίσει σύντομα και πάλι στην μεγάλη του αγάπη, τους κρίκους.

Το ζευγάρι μετά από έναν σύντομο χωρισμό είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Βασιλική ήταν συνέχεια δίπλα στον Λευτέρη στην Ντόχα στον αγώνα του αλλά και στην Γαλλία όπου χειρουργήθηκε. Και οι δυο τους έχουν σηκώσει ψηλά την Ελλάδα με τις διακρίσεις του στον αθλητισμό και είναι από τους αγαπημένους αθλητές της χώρας μας.

Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Βασιλικής. Με casual ντύσιμο απόλαυσαν την βόλτα τους και ήπιαν τον καφέ τους σε γνωστό μαγαζί της περιοχής. Από την παρέα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σκύλος του Λευτέρη Πετρούνια που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο ολυμπιονίκης που έχει κατακτήσει 9 χρυσά μετάλλια σε 9 συνεχόμενους αγώνες, θα μπορούσε άνετα να πάρει τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στον κόσμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ NDP

READ more