Λευτέρης Σουλτάτος: Τιμητική διάκριση για τον σεφ – Οι φωτογραφίες με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα έζησε το απόγευμα της Τετάρτης 14/7 ο Λευτέρης Σουλτάτος και δεν γινόταν να μην μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός σεφ βραβεύτηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και μεταξύ άλλων πήρε τη διάκριση «gold metal awards of quality and taste GTBB».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη στιγμή της βράβευσής του και όπως θα δεις, στο πλευρό του βρισκόταν και ο Μάκης Παντζόπουλος, καθώς οι δυο άνδρες συνεργάζονται στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste…

Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο. Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου Βάσω Λασκαράκη που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Instgaram.

Σε μια τόσο όμορφη στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος, δεν θα μπορούσε να μην έχει δίπλα του τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η ίδια μάλιστα, ανήρτησε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από την βράβευσή του, ενώ προχώρησε και σε μια τρυφερή εξομολόγηση για εκείνον, γράφοντας πόσο περήφανη είναι.

Δες τις αναρτήσεις

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Soultatos (@lefteris.soultatos)

Read More

And More