Λευτέρης Ζαμπετάκης: Θετικός στο κορονοϊό ο γνωστός ηθοποιός – Τι λέει στο TLIFE

Ο κορονοϊός είναι εδώ πιο πολύ από ποτέ και όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας νοσούν. Ένας από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί είναι και ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα στο σήριαλ  Μπρούσκο και  αυτή την περίοδο,  τον ακούμε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό 93,2 να κάνει εκπομπή με την ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια! Τίτλος της εκπομπής τους, “Πρωινό Σαρδάμ

Ο Λευτέρης αποκαλύπτει σήμερα την περιπέτειά του με τον κορονοϊό στο ΤLIFE, μέσα από το σπίτι του αφού φυσικά είναι σε καραντίνα. Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, περιγράφει πώς έμαθε ότι είναι θετικός, ποια είναι τα συμπτώματά του αλλά και τι έγινε με το ραδιοφωνικό ταίρι του, Εβελίνα Παπούλια.

Παρά την ατυχία του ο Λευτέρης περιγράφει στο TLIFE, όσα βιώνει με τον κορονοϊό, με πολύ χιούμορ και ειλικρίνεια!

Βγήκα στο ραδιόφωνο και είπα ότι το 2020, έτσι όπως μας έχει πάει, είπα κι εγώ στο σύμπαν, γιατί πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένη τελικά, «Σύμπαν μου, Θεέ μου, σε ό,τι πιστεύει ο καθένας, φέρε μου επιτέλους και κάτι θετικό και το σύμπαν κατάλαβε λάθος και μου έστειλε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχει περάσει η πρώτη εβδομάδα, δεν έχω συμπτώματα τώρα και περιμένουμε να ολοκληρωθούν 14 ημέρες, όπως λέει το πρωτόκολλο, για να επιστρέψουμε μετά από τις 14 ημέρες. Κανένας από τον κύκλο μου, -έχουν κάνει όλοι τεστ- και στη δουλειά και στην οικογένειά, δεν έχουμε άλλο κρούσμα” περιγράφει ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός στο TLIFE.

Είμαστε προσεκτικοί. Στο σταθμό με αποκαλούν: «Η κορώνα του σταθμού! Έκαναν τεστ σε όλο τον όμιλο, είναι όλοι μια χαρά. Η Εβελίνα κάθισε προληπτικά καραντίνα, έκανε δύο τεστ και είναι αρνητικά. Θα επιστρέψει από Δευτέρα στο σταθμό και εγώ θα βγαίνω τηλεφωνικά. Τα συμπτώματα που είχα ήταν ευτυχώς πολύ ελαφρά, τα οποία άρχισαν να βγαίνουν μετά, γιατί έκανα ένα προληπτικό τεστ και βγήκε θετικό. Τα συμπτώματα που είχα, αφού έκανα το τεστ,  ήταν λίγο πυρετός, δεν έχω γεύση και όσφρηση. Λίγο πυρετό… δηλαδή μέχρι 38 και κάτι. Δεν κράτησε όμως πολλές μέρες. Είμαι πιο πολύ με δέκατα και λίγη κόπωση, αυτά….

Το TLIFE, του εύχεται περαστικά!

Read More

And More