Λία Τσουζντάν: Aπαντα αν αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες όταν ήρθε στη χώρα μας

Για το αν αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες την πρώτη περίοδο που αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα της και να έρθει στη χώρα μας ρωτήθηκε σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Λία Τσουνζντάν.

Το 19χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του GNTM. Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει η ίδια στην πρώτη της audition στη χώρα μας βρίσκεται μόλις δυο χρόνια και σπουδάζει Οικονομικά στον Βόλο.

Η ίδια επικοινωνεί συχνά με τους ακόλουθούς της στο Instagram και απαντά σε πολλές από τις ερωτήσεις που τις κάνουν κατά καιρούς. Έτσι όταν ένας ακόλουθός της τη ρώτησε αν αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες το πρώτο διάστημα που βρέθηκε στη χώρα μας, εκείνη απάντησε: 

: “To δύσκολο είναι να βρεις πως θα το κάνεις. Είχα στήριξη από τους γονείς μου αλλά προτιμούσα να τα κάνω όλα μόνη μου όσο μπορώ, επειδή δούλευα freelance με κάποια digital πράγματα είχα κάποιο μπάτζετ για τον πρώτο καιρό. Μετά όμως, από τη στιγμή που είσαι μόνος σου σε όλο αυτό πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις τι θα φας αύριο και που θα μείνεις άρα να έχεις κάτι πιο σταθερό. Το πόσο δύσκολο είναι, είναι θεωρώ θέμα χαρακτήρα (πάντως για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση πρέπει να έχεις πάνω σου λεφτά για τουλάχιστον 6 νοίκια μπροστα + φαϊ).

 

Read More

And More