Λία Τσουζντάν: «Ο πόλεμος κατέστρεψε τις παιδικές μου αναμνήσεις, η πόλη μου έχει καταστραφεί»

Οι τελευταίες ημέρες για την Λία Τσουζντάν είναι γεμάτες φόβο και αγωνία για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένεια της πρώην παίκτριας του GNTM βρίσκεται στην Ουκρανία, τον τόπο καταγωγής της που την τελευταία εβδομάδα πλήττεται από τις επιθέσεις των Ρώσων.

Η νεαρή κοπέλα που έχει μιλήσει για όσα βιώνουν οι συγγενείς της αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνεί μαζί τους, μέσα από μια ανάρτησή της στο instagram εξομολογήθηκε πως παρότι μέχρι σήμερα δεν είχε νιώσει ποτέ το αίσθημα του μίσους, πλέον είναι πολύ κοντά σε αυτό.

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό τώρα είναι νεκρός. Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος« έγραψε η Λία Τσουζντάν στην ανάρτησή της.

Read More

And More