Λιάγκας – Ζαχαράτος: Διασκέδασαν στην Άννα Βίσση! Δες βίντεο

Ούτε η βρογχίτιδα δεν κατάφερε να φρενάρει την Άννα Βίσση, που την Παρασκευή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του “Rex”! Ακόμη μία φορά το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο που αποθέωση την τραγουδίστρια.

Στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης βρέθηκαν οι: Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Πολύζος, Χριστίνα Πολίτη, Νίκος Μουρατίδης, Μαίρη Συνατσάκη και Ορθούλα Παπαδάκου!

“Το τραγούδι λέει: “Όσο έχω φωνή”… Φωνή έχω, βρογχίτιδα επίσης. Θα το παλέψουμε σήμερα… Αν ακόυσετε καμιά βραχνάδα μην πείτε ότι η Βίσση χάλασε! Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Θα πληγωθώ! Θέλω να περάσουμε πολύ όμορφα σήμερα γιατί κόντρα στη βρογχίτιδα και στο χαλάζι απ’ έξω έχω πάρα πολλή όρεξη! Δεν ξέρω γιατί… Μου πάει μάλλον η βρογχίτιδα!”είπε η Άννα καλωσορίζοντας τον κόσμο στο “Rex” και συνέχισε λέγοντας: “Είναι και ο Ζαχαράτος εδώ σήμερα! Άν χαλάσω εγώ, θα με κάνει!”

Οι ώρες περνούσαν, η φωνή της Άννας δεν έδειχνε να χαλάει, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή και ως Άντζελα Δημητρίου σχολιάσε το rockumentary “Όσο έχω φωνή”! “Γιατί Άννα; Γιατί;” Αυτές οι τρεις λέξεις ήταν αρκετές για να ξεσπάσει ο κόσμος σε γέλια και χειροκροτήματα, ενώ πριν κατέβει τραγούδησε το “Ποια θυσία”, το “Οι χωρισμένοι”, το “Φωτιά στα Σαββατόβραδα” και το “Δώδεκα” της Άννας!

Read More

And More