Liam Neeson: Τίμησε μαζί με τους γιους του τη μνήμη της αδικοχαμένης συζύγου του

Την μνήμη της συζύγου του και μητέρα των δύο γιων του, του 19χρονου Michael και του 18χρονου Daniel, Natasha Richardson θέλησε να τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο ο Liam Neeson.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Taken 3 πήρε τα δύο του παιδιά και μαζί πήγαν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση για την οποία βραβεύτηκε με Tonny η αδικοχαμένη σύζυγός του το 1998.


Ο ηθοποιός με τους γιους του το 2010, έναν χρόνο μετά την απώλεια της συζύγου του.

Η κόρη της Vanessa Redgrave, αναδείχθηκε μέσα από το ρόλο της Saly Bowles στο μιούζικαλ Cabaret, στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Alan Cumming. Ο τελευταίος συμμετέχει και στο τωρινό ανέβασμα της ιστορικής παράστασης, την οποία παρακολούθησε ο Liam Neeson και τα παιδιά του.

Η Natasha Richardson έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια μαθημάτων σκι τον Μάρτιο του 2009. Ο σύζυγός του και οι δύο γιοι τους έμειναν συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες στα ξένα μέσα, ο ηθοποιός και οι γιοι του παρακολούθησαν την παράσταση φανερά συγκινημένοι από τραπέζι κοντά στον χώρο της ορχήστρας.

Read More

And More