Λήξης συναγερμού για το “Master Chef 2” ! Παραμονή Χριστουγέννων η πρεμιέρα του…

Τέλος καλό, όλα καλά ! Απ ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, τα δύσκολα πέρασαν για το “Master Chef 2” και έτσι επιτέλους την παραμονή των Χριστουγέννων τραβάει αυλαία και υπόσχεται να μας χαρίσει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό ταξίδι γεμάτο χρώματα, αρώματα, γεύσεις και πολύ βεβαίως – βεβαίως ίντριγκα !

Το κουζινο-ριάλιτι του Mega κατάφερε να περάσει τις οικονομικές συμπληγάδες και μετά από ενάμισι ολόκληρο χρόνο αναμονής και ύστερα από αλεπάλληλες ματαιώσεις πρεμιέρας, εντάσσεται στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, από την Δευτέρα 24 του μήνα, στις 10.20 το βράδυ.

Και επειδή εκεί στο κανάλι της Μεσογείων κοντεύουν να το πάθουν σαν τον… λύκο με τα πρόβατα, χθες που πάρθηκε η οριστική απόφαση, φρόντισαν να βγάλουν και σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ στον αέρα, μέσα από το οποίο να ανακοινώνουν κι επισήμως την έναρξη του εν ΄λόγω προγράμματος, το στήσιμο και η προβολή του οποίου θυμίζει το… γιοφύρι της Αρτας.

Ετσι, την ώρα που κάποιοι έσπευδαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και να “παγώνουν” οριστικά την πρεμιέρα του “Master Chef”, το Mega έρχεται με αυτή του την κίνηση να τους διαψεύσει περίτρανα και να βάλει ένα τέλος σε αυτό το όργιο της παραφιλολογίας που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό και το όποιο όσο ρευστά και φλου φάνταζαν τα πράγματα, όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο… φούντωνε.

Το νέο τρέιλερ του “Master Chef 2”, παίζει ήδη από χθες το απόγευμα και αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε, πως σε αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά τους 50 καλύτερους υποψήφιους “Master Chef”, την κριτική επιτροπή, όπως επίσης και την παρουσιάστρια του προγράμματος Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μας ενημερώνει πως στην δεύτερη έκδοση του κουζινο-ριάλιτι του Mega,οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 4.000.

Read More

And More