Λίλα Μπακλέση: Η πρώτη της κινηματογραφική συμμετοχή! Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική της συμμετοχή στο “Ταμάμ” και παρόλο που ο ρόλος της στη σειρά είναι πού χαρακτηριστικός δεν μας “ξενίζει” να την βλέπουμε και σε άλλα διαφορετικά πράγματα. Άλλωστε η Λίλα Μπακλέση είναι μία ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Έχει την κινητήριο δύναμη της αρχής αλλά και την ενέργεια που της δίνει η αγάπη της για αυτό που κάνει.

Η αγαπημένη μας “Έλλη” επιστρέφει με μια κινηματογραφική συμμετοχή στην ταινία “Πελαργοί” (“Storks”) που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου, από την Tanweer, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.

Η Λίλα, που θα έχει τον ρόλο της “Τουλίπας”, μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση, στο ρόλο του Τζούνιορ, μας ταξιδεύουν στον υπέροχο, animation κόσμο των Πελαργών, προσπαθώντας να απαντήσουν σε ένα από πιο παλιά και διαχρονικά ερωτήματα της ανθρωπότητας. Τελικά τα μωρά τα φέρνουν οι Πελαργοί;

Δες making of video της ταινίας…

…και φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Η υπόθεση της ταινίας
Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Read More

And More