Λίλα Μπακλέση: Τι έχει να πει για την σχέση της με γνωστό δημοσιογράφο;

Η Λίλα Μπακλέση έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την συμμετοχή της στο σίριαλ του ANT1, Ταμάμ. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην Real Life και στην Νίκη Κώτσου για το αν έχει σχέση με τον γνωστό δημοσιογράφο Θωμά Μαγδαληνό και αν σκέφτεται τον γάμο στην ζωή της.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Λίλα για το αν διατηρεί δεσμό με τον συγκεκριμένο άνδρα, η ηθοποιός απάντησε: “Δεν συγκατοικώ με αγνώστους… Ευχαριστώ όμως για την ερώτηση, κάνατε τους φίλους μου να διασκεδάσουν πολύ”!

“Ο γάμος είναι για μένα μια τυπική διαδικασία και δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε… Το μόνο που θα με ενδιέφερε, αν έπαιρνα την απόφαση να κάνω ένα παιδί, θα ήταν να έχων έναν σύντροφο που θα με εμπνέει σε όλους τους τομείς… Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει σε αυτή την φάση της ζωής μου. Ίσως αργότερα”.
Όσον αφορά τα θεατρικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν, η Λίλα Μπακλέση θα παίξει στο έργο “Αμφιβολία” του Τζο Πάτρικ Σάνλεϊ, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, μαζί με τους Ρούλα Πατεράκη και Νίκο Κουρή, που θα ανέβει τον Ιανουάριο του 2018, στο Θέατρο “Σφενδόνη”.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Savoir Ville

Read More

And More