Λίλιαν Μπότση: Συντετριμμένη η σύντροφός του Κώστα Ευριπιώτη στην κηδεία του

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτη δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Έπειτα από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή την προηγούμενη Πέμπτη. Σε αυτή τη δύσκολη μάχη δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, η σύντροφός του, Λίλιαν Μπότση, με την οποία ο ηθοποιός ήταν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια. Η Λίλιαν, μαζί με την πρώην γυναίκα του Κώστα Ευριπιώτη, Βάλια Κωστοπούλου και τα δύο παιδιά τους στάθηκαν σαν βράχος στο πλευρό του ταλαντούχου ηθοποιού. Η Λίλιαν Μπότση συντετριμμένη βρέθηκε στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο της έρωτα μια για πάντα.

Η σχέση του Κώστα Ευριπιώτη και της Λίλιαν Μπότση δεν μετρά ωστόσο μόνο δέκα χρόνια.Ο γνωστός ηθοποιός και η δασκάλα χορού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η Λίλιαν Μπότση δίδασκε κλασσικό μπαλέτο και κινησιολογία, στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και ο Κώστας Ευριπιώτης πήγε εκεί για να σπουδάσει ηθοποιία. Ο έρωτάς τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και παρά το γεγονός ότι και οι δύο βρίσκονταν στην αρχή της καριέρας τους, αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της δεκαετίας.

Κάποια στιγμή το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα που είχαν και οι δύο δεν τους αφήνει περιθώρια να συνεχίσουν τη σχέση τους. Χωρίζουν, ερωτεύονται ξανά, παντρεύονται, κάνουν παιδιά. Τα χρόνια περνάνε και ο Κώστας Ευριπιώτης με την Λίλιαν Μπότση συναντιούνται ξανά το 2009. Θυμούνται τα παλιά και αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους. Από τότε μένουν αχώριστοι μέχρι τη στιγμή που τους χώρισε ο θάνατος.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More