Λίνα Πρίντζου – Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον έναν χρόνο από τον χαμό της μητέρας της

Η Λίνα Πρίντζου, η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Ανήρτησε τρεις φωτογραφίες της πολυαγαπημένης της μαμάς και εξομολογήθηκε πόσο της λείπει μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο…

«Ένας χρόνος χωρίς εσένα και η ζωή μαράθηκε. Έσβησες και απλώθηκε σκοτάδι πικτό. Ξεριζωμός. Όμοια με χέρι αρπακτικό, που χώθηκε μέσα μου και ξερίζωνε ένα -ένα τα σπλάχνα μου. Συρρικνώθηκα και έγινα κουκκίδα, ούτε καν σημείο στίξης. Έμεινα γυμνή, να σέρνω έναν ομφάλιο λώρο, απομεινάρι μιας ζωής γεμάτη αγάπη. Και τι αγάπη! Χωρίς όρια. Βαθιά. Που χώραγε τόση αγάπη μέσα σου?

Τι διαολομένο κλειδί σου δώσανε και ξεκλείδωνες έτσι εύκολα τις ψυχές των ανθρώπων και ακούμπαγες πάνω τους με τέτοια τρυφεράδα? Στην αρχή σε έψαχνα σε ένα ηλιοβασίλεμα σε ένα αεράκι, σε δυο σύννεφα στον ουρανό, κοίταγα ψηλά και έλεγα ότι κάπου εκεί θα βρίσκεσαι. Τώρα ξέρω. Ξέρω πως οι μάνες δεν εγκαταλείπουν ποτέ τα παιδιά τους και πως αν γεννάμε μια φορά τα παιδιά μας, γεννάμε και μια δεύτερη τις μάνες μας.

Με οδύνες ως μάνες γεννάμε τα παιδιά μας, και με οδύνες ως κόρες, μετουσιώνουμε σαν άλλη γέννα, την απώλεια της μάνας μας, σε σπόρο που πέφτει μέσα μας. Τώρα ξέρω… και αντί το βλέμμα να ανηφορίσει προς τον ουρανό, εγώ κοιτάω μέσα μου. Γίνομαι εγώ η μήτρα που θα σε περιβάλλει και θα σε κουβαλάω μέσα μου, και όσο προχωράω στην ζωή εσύ θα ανθίζεις!

Α ρε μαμά… Με τέτοια κληρονομιά που μου άφησες, είναι αδύνατο να κηρύξω πτώχευση ζωής. Και εκείνος ο ομφάλιος λώρος που πότε δεν έκοψες, θυμάσαι? Τον έκανα γιορντάνι και τον φόρεσα στο λαιμό μου, να με στολίζει και να διατυμπανίζει με τον πιο περίτρανο τρόπο την σχέση που είχαμε μάνα και κόρη και να αποδεικνύει, ότι η αγάπη ποτέ δεν χάνεται… Αφόρητα λείπεις!» έγραψε η Λίνα Πρίντζου.

Read More

And More