Λίνα Σακκά: Επέστρεψε στο θέατρο με τον πιο σέξι ρόλο της καριέρας της! [pics]

Δυναμικό come back με ένα ρόλο που αφήνει εποχή κάνει η Λίνα Σακκά. Η γνωστή ηθοποιός που πριν από πέντε χρόνια έγινε για πρώτη φορά μανούλα και απείχε συνειδητά από τον καλλιτεχνικό χώρο για να είναι με τον γιο της, έχει επιστρέψει πια στο θέατρο και πρωταγωνιστεί στον πιο σέξι θα λέγαμε ρόλο της καριέρας της…

“Η κυρία της νύχτας”, είναι η θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί η Φρόσω Λύτρα στο θέατρο Κιβωτός βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή. Μετά την επιτυχία που είχε μάλιστα η παράσταση με την Λίνα Σακκά στην αυλή του Gazarte στο Γκάζι, η ομάδα “naan” με την στήριξη των θεατρικών σκηνών, αποφάσισε να επαναλάβει το εγχείρημα μεταμορφώνοντας το θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ, σε σκοτεινό film noir theater και διατηρώντας όλα τα γοητευτικά στοιχεία της εποχής του 50 με την παράσταση να ξεκινάει με την είσοδο του θεατή στο θέατρο.

Και κάπως έτσι η Λίνα Σακκά μεταμορφώνεται και πάλι σε μοιραία γυναίκα και εντυπωσιάζει…

Το μυθιστόρημα “Η κυρία της νύχτας” δημοσιεύτηκε το 1955 στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίστηκε ως αισθηματικό θρίλερ. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More