Λίνα Σακκά: Έβγαλε selfie με τον 7 ετών γιο της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνος κοιμόταν!

Η Λίνα Σακκά είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να “μιλάει” μέσα από τη δουλειά της. Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρονιά απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά πλατό, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το café-bar-restaurant που έχει ανοίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάντα, ωστόσο, η απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Μάρκο Καραμανή. Ο Μάριος είναι επτά ετών και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του, η οποία δεν τον αποχωρίζεται στιγμή.

Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie που έβγαλε με τον μικρό της πρίγκιπα μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς τον πήγαινε στο σχολείο του. Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, με τον μικρό Μάριο να κοιμάται στο πίσω κάθισμα. Και μπορεί να έκρυψε τα μάτια και το στόμα του με κάποια emoji, όπως φαίνεται όμως ο πιτσιρικάς έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει αρκετά με τη μαμά του.

“#morning #family #ontheroad #school #sleepyboy #messhairmum#smile #haveaniceday”, έγραψε χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά στη λεζάντα που συνόδευε το τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο απέσπασε πολλά likes και όμορφα σχόλια.

Read More

And More