Λίνα Σακκά: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο με τον 7,5 χρονών γιο της! [pic]

Στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα ζωντανεύει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, το αριστούργημα του Edmond Rostand «Συρανό ντε Μπερζεράκ», στην ευρηματική διασκευή για παιδιά του Jo Roets και σε απόδοση – προσαρμογή της Χαράς Γιαννακοπούλου.

Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, ερμηνεύει μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Μαζί του στη σκηνή εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Χρήστος Καπενής, Φάνης Παυλόπουλος και ο Λευτέρης Ελευθερίου και οι χορευτές: Κατερίνα Γεβετζή και Ναπολέων Μανάτος.

Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που συζητήθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, φέρνει ζωντανά στη σκηνή τη μουσική του «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο, ενώ η χορογράφος Αντιγόνη Γύρα ζωντανεύει με μαγικό τρόπο επί σκηνής εικόνες του έργου, αυτή τη φορά με χορευτές από την ομάδα της «Κινητήρας Χοροθέαμα».

Στην πρεμιέρα της παράστασης έδωσε το “παρών” πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ο φωτογραφικός φακός, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Λίνα Σακκά με τον μονάκριβο γιο της, Μάριο, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους.

Η ηθοποιός είναι μια στοργική μητέρα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της, ο οποίος αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, τώρα που αρχίζει και μεγαλώνει, οι δυο τους έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να βγαίνουν μαζί σαν δύο καλοί φίλοι.

Φωτογραφία: NDP

Read More

And More