Λίνα Σακκά: “Θα ήθελα πολύ άλλο ένα παιδί”

Μετρά πολλά χρόνια στον χώρο αλλά σπάνια τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στην προσωπική της ζωή. Η Λίνα Σακκά πάντα την προφύλασσε. Ακόμα και όταν γέννησε το γιο της, Μάριο καρπό του ερωτά της με τον personal trainer Μάρκο Καραντώνη ή όταν χώρισαν μετά από χρόνια, ελάχιστα πράγματα είχαν γίνει γνωστά.

Η ηθοποιός ήταν φειδωλή στις δηλώσεις που αφορούσαν τα προσωπικά της και επικεντρωνόταν μόνο σε ότι έχει να κάνει μετη δουλειά της. Το ίδιο κάνει και στην συνέντευξή της στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Ωστόσο, εκμυστηρεύεται ότι θα ήθελε μέσα στη νέα χρονιά να ερωτευτεί. ” Δεν φόρεσα… ράσο! Είμαι ανοιχτή για έναν νέο έρωτα και αν είναι θα έρθει, δεν τον… κυνηγώ.”

Όσον αφορά το αν θέλει να ξαναγίνει μητέρα, είπε: “Ναι, θα ήθελα ένα ακόμαπαιδάκι, είναι η αλήθεια ότι θα το ήθελα πολύ. Ο Μάριος, ο υπέροχος γιος μου, “φώτισε” και “πλούτισε” τη ζωή μου, είναι ό,τι ακριβότερο έχω και θα του χάριζα ένα αδελφάκι, ναι”.

Η μεγάλη αδυναμία που έχει στο γιο της είναι και ο λόγος που όταν γεννήθηκε άφησε τη δουλειά. “Ήθελα να ρίξω όλο το βάρος στο παιδί μου! Ήταν τόσο μεγάλο, σπουδαίο το συναίσθημα που έφερα στον κόσμο αυτό το αγόρι, που δεν είχα μυαλό για τίποτα άλλο. Ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί του, δεν μπορούσα να τον αφήσω για τη δουλειά και να χάσω τις πρώτες του στιγμές. Ακόμα κι όταν αποφάσισα να γυρίσω στη δουλειά, παίζοντας στη σειρά “Εκδρομή” τον πήρα μαζί μου.

Read More

And More