Lindsay Lohan: Για ψώνια και αρκετά… ανανεωμένη στην Μύκονο! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα… με την άφιξη της Lindsay Lohan στην Μύκονο! Η χολιγουντιανή ηθοποιός τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη χώρα μας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στην Ελλάδα, έχοντας ένα beach club στην στο νησί των Ανέμων αλλά και ένα κλαμπ που φέρει το όνομά της στην Αθήνα.

Η Lindsay Lohan φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την καριέρα στην υποκριτική και τις ταινίες και πλέον είναι… επιχειρηματίας! Αφού πέρασε τον χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες… ήρθε η ώρα της επιστροφής στην όμορφη Ελλάδα και φυσικά στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό να βγαίνει από πολυτελή μπουτίκ με ρούχα στην χώρα της Μυκόνου… αρκετά ανανεωμένη!

Μαζί της ήταν και η Ισραηλινή τηλεπαρουσιάστρια Hofit Golan! Οι δυο γυναίκες απόλαυσαν τις βόλτες και τα ψώνια τους στο κοσμοπολίτικο νησί, ενώ η Lindsay Lohan είναι έτοιμη να περάσει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα. Φορώντας ένα λαχανί maxi φόρεμα γνωστού οίκου και τεράστια γυαλιά ηλίου… σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!

Δες φωτογραφίες:


Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More