Lindsay Lohan: Κυκλοφόρησε το trailer για το νέο της reality στην Μύκονο! Η LiLo επιστρέφει δριμύτερη – Video

H Lindsay Lohan επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση και πρόκειται να προκαλέσει χαμό με το νέο της reality, το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Μύκονο. Μόλις χθες, το άτακτο κορίτσι του Hollywood δημοσίευσε στο Instagram το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο reality, το οποίο θα ονομάζεται «Lohan Beach Club» και ουσιαστικά θα δείχνει την Lindsay να διευθύνει την επιχείρησή που πρόσφατα άνοιξε στο νησί των Ανέμων και η οποία περιλαμβάνει ένα κλαμπ και ένα εστιατόριο.

Όπως εξηγεί η LiLo στο βίντεο, πάντα γινόταν θέμα κριτικής επειδή πάρταρε ασύστολα και έμπαινε σε μπελάδες, γι’ αυτό αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτά, ανοίγοντας το δικό της κλαμπ στο κοσμοπολίτικο νησί.

«Για να δουλέψεις για μένα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος από τους καλύτερους. Θέλω να φτιάξω μία αυτοκρατορία εδώ», αναφέρει στο trailer. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV στις 8 Ιανουαρίου του 2019.

https://instagram.com/p/Bq-HdDPhyGB/

Σε ανακοίνωσή του το MTV αναφέρει ότι το Lohan Beach Club προσφέρει στους τηλεθεατές μια πρόσβαση VIP σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως και ένα βλέμμα από θέση παρατηρητή για τον τρόπο με τον οποίο μια νέα επιχειρηματίας ευημερεί και διοικεί την αυτοκρατορία της.

Read More

And More