Lindsay Lohan: Με καλοκαιρινό look στην Μύκονο! Φωτογραφίες

Η Lindsay Lohan τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη χώρα μας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στην Ελλάδα, έχοντας ένα beach club στην Μύκονο αλλά και ένα κλαμπ που φέρει το όνομά της στην Αθήνα. Η χολιγουντιανή σταρ φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την καριέρα στην υποκριτική και τις ταινίες και πλέον είναι… επιχειρηματίας! Αφού πέρασε τον χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες… ήρθε η ώρα της επιστροφής στην όμορφη Ελλάδα και φυσικά στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων!

Το πρώην “άτακτο” κορίτσι του Hollywood έδωσε το παρών στο opening της νέας boutique του διάσημου σχεδιαστή μόδας Philipp Plein και ο αμερικάνικος της αέρας… έκλεψε τις εντυπώσεις! Η βραδιά των εγκαινίων εξελίχθηκε σε ένα κοσμοπολίτικο πάρτι δίπλα στη θάλασσα, με τους περισσότερους καλεσμένους να παραμένουν έως αργά στη βεράντα της boutique για να γνωρίσουν τον σχεδιαστή και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Στο opening party δεν βρέθηκε μόνο η Lindsay Lohan αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Τούρκος Salt Bae, η Έβελυν Καζαντζόγλου κ.α.

Οι διακοπές της Lindsay Lohan στην Μύκονο ξεκίνησαν και επίσημα!

Read More

And More