Lindsay Lohan: Συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά στη Μύκονο και του έδωσε ρόλο, στο reality που ετοιμάζει! video

Η Lindsay Lohan το πιο διάσημο για τις… αταξίες του  κορίτσι του Χόλυγουντ έχει “εγκατασταθεί” από τις αρχές του καλοκαιριού στη Μύκονο, προκειμένου να ελέγχει την επιχείρηση που φέρει την υπογραφή και το όνομά της! Η Λίντσεϊ το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά. Είναι πολλές ώρες στο Beach Bar και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να είναι όλα τέλεια. Η καυτή κοκκινομάλλα έχει βάλει στόχο να κάνει την Ελλάδα και φυσικά την Μύκονο, ακόμα πιο διάσημη απ΄ότι είναι αφού ετοιμάζει για λογαριασμό του ΜTV ένα νέο reality όπου θα πρωταγωνιστεί η ίδια και η Μύκονος! Ήδη πολλά μεγάλα sites και μέσα ενημέρωσης έχουν γράψει άρθρα για το νησί των ανέμων και για τις επαγγελματικές δραστηριότητες της διάσημης ηθοποιού εκεί όπως η New York Times το Hollywoodreporter και πολλά άλλα.

Πριν λίγες μέρες μια έκπληξη περίμενε τον Τρύφωνα Σαμαρά! Ο γνωστός hairstylist πήγε στο club της star και μόλις εκείνη τον είδε τον φώναξε κοντά της ενθουσιασμένη σαν να τον ήξερε χρόνια!

Ο Τρύφωνας με τον δικό του μοναδικό τρόπο… αποθέωσε την Lindsay και αμέσως εκείνη του πρότεινε να παίξει στο reality που ετοιμάζει! Έτσι κι έγινε! Ο Τρύφωνας θα εμφανιστεί το χειμώνα στο show της Lindsay στο Mtv και επειδή στο εξωτερικό προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια ο παραγωγός του show ζήτησε από τον γνωστό κομμωτή να υπογράψει ένα συμβόλαιο που έγραφε ότι μετά την προβολή του επεισοδίου δεν θα έχει καμία οικονομική απαίτηση από την παραγωγή!

Δες το βίντεο του TLIFE με τη ηθοποιό και τον Τρύφωνα

 

Δες το αφιέρωμα του  Entertainment Tonight για το show της Lohan στη Μύκονο!

Read More

And More