Lindsay Lohan: Το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της [pics]

Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου είναι πλέον η Lindsay Lohan. To “κακό κορίτσι” του Χόλιγουντ έρχεται κάθε χρόνο στο κυκλαδίτικο νησί αφού πλέον έχει εκεί και τη δική της επιχείρηση. Πέρα όμως από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες η διάσημη ηθοποιός έχει αναπτύξει και πολύ δυνατές σχέσεις με το νησί των Ανέμων και τους ανθρώπους του. Για τον λόγο αυτό επέλεξε για ακόμα μία χρονιά να γιορτάσει στον hot προορισμό των celebrities τα γενέθλιά της.

Φωτίστηκε ο ουρανός από τα πυροτεχνήματα που έπεσαν το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου στην παραλία Καλό Λιβάδι. Η Lindsay έγινε 32 χρόνων και οργάνωσε ένα πάρτι για καλούς φίλους στο μαγαζί που φέρει το όνομά της, δίπλα στο κύμα και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί.

Φορώντας ένα σέξι μίνι φόρεμα στην απόχρωση του χρυσού, η εορτάζουσα κέρασε τους καλεσμένους τους σαμπάνια και διάφορα εδέσματα που επιμελήθηκε ο προσωπικός σεφ της.

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, όταν με το που έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της άρχισαν να πέφτουν πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα στη Μύκονο.

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More