Λιώσαμε! Brad Pitt-Jennifer Aniston ξανά μαζί – “Σε βρίσκω πολύ όμορφο” (video)

H Τζένιφερ Ανιστον αποκαλεί ξανά τον Μπραντ Πιτ “πολύ σέξυ, πάντα σε έβρισκα πολύ όμορφο”και αυτό είναι μία ατάκα που θα μείνει αλησμόνητη, στους φαν του πρώην αγαπημένου ζευγαριού που έγραψε τη δική του ιστορία, στην διεθνή σόου μπιζ!

Οι δυο τους με άλλους διεθνούς φήμης ηθοποιούς όπως ο Μοργκαν Φρίμαν, ο Σον Πεν, η Τζούλια Ρόμπερτς μαζί με το πρώην ζευγάρι συναντήθηκαν διαδικτυακά στην ανάγνωση της ταινίας Fast Times at Ridgemont High . Το καλύτερο στιγμιότυπο κατά την ανάγνωση ήταν ο διάλογος μεταξύ της Τζένιφερ Ανιστον και του Μπραντ Πιτ που έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν και τον Μπραντ Πιτ να κοκκινήσει με τα λόγια της:
‘Γεια σου Μπραντ. Το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ όμορφο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;”‘είπε. Εκείνη τη στιγμή κατακόκκινος, ο ξανθός γόης του Χολυγουντ χαμήλωσε το βλέμμα του και χαμογέλασε. Η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μόργκαν Φρίμαν ήταν οι μόνοι που έδειχναν να είναι συγκεντρωμένοι στο υπόλοιπο της σκηνής.


Η σκηνή της Τζένιφερ Ανιστον και του Μπραντ Πιτ που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί και θα σχολιαστεί από το διεθνές, καλλιτεχνικό στερέωμα ξεκινά με τον Μόργκαν Φρίμαν, στο ρόλο του αφηγητή, της ταινίας, να διηγείται τη σκηνή και τη φαντασίωση του ήρωα, που στη προκειμένη περίπτωση είναι ο Μπραντ Πιτ ενώ ο Μόργκαν Φρίμαν αναφέρεται στη Λίντα,Τζένιφερ Ανιστον αποκαλώντας την ”πανέμορφη”και συνεχίζοντας την διήγησή του για τη Λίντα λέει”Τα μάτια της είναι γεμάτα πόθο” για τον ήρωα, αγαπημένο της, που στη περίπτωση αυτή είναι ο Μπραντ Πιτ.

Διαβάζοντας το σενάριο η Τζένιφερ Ανιστον,  μιλά τόσο τρυφερά και ερωτικά στον Μπραντ Πιτ, στον άντρα με τον οποίο στο παρελθόν, υπήρξε ζευγάρι, αναβιώνοντας μνήμες γλυκές και όμορφες από τα χρόνια που ήταν μαζί..


Η ανάγνωση του σεναρίου της ταινίας οργάνωσε ο Σον Πεν. Tα έσοδα τα οποία συγκεντρώθηκαν από το event δόθηκαν σε μεγάλο φιλανθρωπικό οργανισμό

Read More

And More