Lisa Marie Presley: Η κόρη του βασιλιά της ροκ παραδέχεται για πρώτη φορά τον εθισμό της στα ναρκωτικά!

Μπορεί να είχαν γραφτεί πολλά από εφημερίδες και sites, αλλά πλέον είναι η πρώτη φορά που η ίδια η Lisa Marie Presley αποκαλύπτει τον εθισμό της στα ναρκωτικά αλλά και στα παυσίπονα χάπια. Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή στάθηκε το βιβλίο The United States of Opioids: A Prescription for Liberating a Nation in Pain.

Η 51χρονη τραγουδίστρια και κόρη του θρύλου της ροκ μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ, παραδέχθηκε τον εθισμό της στα οπιοειδή λέγοντας: “Είναι ευγνώμων  που είμαι ακόμα ζωντανή”… Η ίδια εξήγησε πως έπεσε και η ίδια στον εθισμό παρά το γεγονός ότι έχασε δυο δικούς της ανθρώπους από τον ίδιο εθισμό… Τον διάσημο πατέρα της Elvis Presley που είχε εθισμό και αυτός στα οπιοιειδή  αλλά και τον επίσης διάσημο πρώην σύζυγό της Μάικλ Τζάκσον που βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση.

“Όταν ανάρρωνα μετά τη γέννηση των δυο παιδιών μου Βιβιέν και Φίνλευ. ο γιατρός μου έγραψε μια συνταγή με οπιοειδή για το πόνο. Επειδή τα έπαιρνα για αρκετό καιρό τα συνήθισα και  μετά εθίστηκα αφού είναι επικίνδυνα  εθιστικά. Έτσι ξεκίνησε ο θισμός… Πέρασα από δύσκολα μονοπάτια για να το ξεπεράσω και να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου… Εχω δει αγαπημένους μου ανθρώπους να βρίσκουν τραγικό θάνατο από τον εθισμό αυτό… είπε η Λίζα Μαρί, θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα για τον εθισμό…

 

Read More

And More