Λίτσα Πατέρα: Έτσι σχολίασε τα σενάρια που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να φεύγει από τον ΑΝΤ1

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά με επικρατέστερο αυτό που τη θέλει να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 – το συμβόλαιό της έληξε την περασμένη Πέμπτη – και να μετακομίζει στο Star. Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” συνάντησε την Λίτσα Πατέρα η οποία μίλησε για όσα ακούγονται αλλά και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη Φαίη Σκορδά σε κάποιο άλλο κανάλι.

«Ξέρετε κι εσείς ότι όταν είμαστε σε μια εκπομπή και πρέπει να μείνουμε για κάποιους λόγους, μπαίνει και το συναίσθημα. Δε ξέρω τι θα κυριαρχήσει στο τέλος. Σαφώς γίνονται πολλές συζητήσεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα εγώ δεν το ξέρω. Αν μείνει η Φαίη νομίζω πως κάπως αλλιώς θα χωριστεί η εκπομπή» είπε η Λίτσα Πατέρα.

Όσο για το αν θα ακολουθούσε τη Φαίη Σκορδά σε κάποιο άλλο κανάλι, η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε απόλυτη.

Όχι. Την αγαπώ όπως και όλα τα παιδιά που έχουν περάσει αλλά εγώ όπως έχω πει είμαι πάρα πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 και αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν συντρέχει κανένας λόγος για να φύγω. Οπότε δε σκοπεύω να φύγω όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα» είπε.

Ωστόσο, η Λίτσα Πατέρα ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να είναι τεταμένο.

«Δεν το βλέπω εγώ αυτό. Δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να έχουμε την ίδια γνώμη και πάνω στη συζήτηση θα μπορούσε να έρθει μια διαφωνία. Άλλωστε τους δένουν τα παιδιά τους και έχουν και πολλή λογική. Σαφώς η Φαίη δικαιώθηκε στην επιλογή της να έρθει πίσω ο Γιώργος. Σαφώς ο Γιώργος στο δημοσιογραφικό κομμάτι αλλά και γενικότερα, βοήθησε την εκπομπή. Το ποιος θέλει και ποιος όχι δεν το ξέρω, θα το δούμε στην πορεία. Δε νομίζω ότι έχουν κάτι προσωπικό» είπε.

Read More

And More