Λίτσα Πατέρα: Μία ημέρα πριν, είχε μιλήσει για σεισμό! (video)

Ο φονικός σεισμός των 6,7 ρίχτερ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανηλίκων παιδιών στη Σάμο, βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Το πρωινό της Πέμπτης 29/10, η Λίτσα Πατέρα είχε αναφερθεί σε μεγάλα φυσικά φαινόμενα που πιθανόν να συμβούν μέχρι τις 30/10 λόγω της Πανσέληνου.

«Ας σας  λέω εγώ ότι αυτές οι μέρες είναι λίγο κάπως και πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να έχουμε αισιοδοξία, να μην κάνουμε επικίνδυνα σπορ και επικίνδυνα πράγματα και αυτό θα περάσει… Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, γιατί στον Ταύρο – Σκορπιό είναι ο Ουρανός. Ο Ταύρος είναι η γη που φοβόμαστε τι γίνεται με όλα αυτά, είναι τα οικονομικά. Έχει έρθει ο Ουρανός εκεί και γίνονται οι ανατροπές», είπε συγκεκριμένα.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν είναι ο Ουρανός είναι εκεί σημαίνει ότι αυτή η ανατροπή έρχεται στο προσκήνιο. Αρά χρειάζεται προσοχή, δεν το λέω να φοβίσω τον κόσμο. Αλλά καλό θα είναι το σαββατοκύριακο, μην αφήνεις τα παιδιά σου μόνα, μην πας στο βουνό να κάνεις αναρρίχηση. Πρόσεξε λιγάκι για να περάσει αυτή η Πανσέληνος, που μπορεί να μην επηρεάσει την Ελλάδα, αλλά τον κόσμο. Θέλει προσοχή, αλλά ορισμένα ζώδια πρέπει να προσέχουν…  Είναι καλύτερα να σε φοβίσω και να μην γίνει τίποτα ή μήπως είναι καλύτερο να αφήσεις τα παιδάκια σου μόνα τους και να γίνει μια καταιγίδα, ένας σεισμός;  Αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει μέχρι τις 30 του μήνα»

 

 

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 1.33:

Read More

And More