Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πρώην συζύγου της, Νίκολας Κέιτς – «Είναι ολέθριο»

Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι του Έλβις Πρίσλει. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε διαγράψει την δική της καλλιτεχνική διαδρομή και είχε παντρευτεί 4 φορές, οι δύο με διάσημους σταρ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Νίκολας Κέιτς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, ωστόσο, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στο Holywood Reporter, για τον θάνατο της πρώην συζύγου του.

«​Είναι ολέθριο» είπε χαρακτηρίζοντας τη δυσάρεστη είδηση που έμαθε και πρόσθεσε: «Η Λίζα είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο από οποιονδήποτε γνώρισα ποτέ».

Τέλος, έκανε μία αναφορά στον αδικοχαμένο γιο της τραγουδίστριας, Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιούλιο του 2020. «Βρίσκω κάποια παρηγοριά στην ελπίδα ότι θα βρεθεί και πάλι με τον γιο της, Μπέντζαμιν» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκολας Κέιτζ ήταν παντρεμένος με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004.

Read More

And More