«Λόγω τιμής» η Μιρέλλα Παπαοικονόμου επιστρέφει στους μικρούς μας δέκτες!

«Λόγω τιμής» η Μιρέλλα Παπαοικονόμου επιστρέφει στους μικρούς μας δέκτες! | tlife.gr

«Λόγω Τιμής», η θρυλική σειρά του Mega επιστρέφει. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος που έχει γράψει την δική της, χρυσή ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, ετοιμάζεται να επανακάμψει. Η Μιρέλλα έχει προτείνει στα κανάλια να προχωρήσουν του χρόνου στην παραγωγή του «Λόγω Τιμής» της επόμενης… μέρας.

Η Μιρέλλα έχει προτείνει σε τρία κανάλια – ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο ΑΝΤ1 και το Mega – να βγει στον αέρα η συγκεκριμένη σειρά και να μας δείξει την θρυλική παρέα, είκοσι χρόνια μετά.

Μάλιστα, έχει ,ήδη, αποκτήσει το πολύτιμο «ναί» και του Άλκη Κούρκουλου και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και όλων των παιδιών, ενώ και ο πιστός της φίλος και για πάρα πολλά χρόνια και πιστός της συνεργάτης, ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, είναι αυτός που αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν, θα υπογράψει και πάλι την σκηνοθεσία της σειράς. Ο γνωστός σκηνοθέτης μάλιστα, έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να ανεβάσει και στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη σελίδα του φρέσκου σεναρίου!

Ενώ μέσω των social-media, έσπευσε να εκφράσει την αδημονία της για όλο αυτό το νέο εγχείρημα και η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Και μπορεί όλοι εμείς που το «Λόγω Τιμής» μας είχε συντοφεύσει την δεκαετία του ΄90 και ήμασταν τρελοί φαν του Άλκη Κούρκουλου, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της Βίκυς Βολιώτη και όλης της υπόλοιπης παρέας, να μην βλέπουμε την ώρα γι ΄αυτό το τηλεοπτικό comeback ,όμως, με τα στελέχη των καναλιών δεν έχει συμβεί το ίδιο.

Βλέπεις λατρεμένη, επειδή πρόκειται για ένα ακριβό τηλεοπτικό εγχείρημα για τα χρόνια της κρίσης, ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο και αποφασισμένο…

Μακάρι ,λοιπόν, «στα ίδια μέρη να ξανά βρεθούμε»!

READ more