“Lost – Final” ! Ο τελευταίος συναρπαστικός κύκλος έρχεται στην ΝΕΤ…

Γεμάτος μυστήριο, σασπένς και ανατροπές είναι πλημμυρισμένος και ο έκτος κύκλος επεισοδίων του “Lost” ! Ενας κύκλος επεισοδίων κατά την διάρκεια του οποίου οι δημιουργοί της σειράς υπόσχονται να μας δώσουν απαντήσεις σε όλα εκείνα τα βασανιστικά ερωτηματικά που έχουν βάλει στην τηλεοπτική ζωή μας, εδώ και πέντε χρόνια !

Ναι, ο έκτος και τελευταίος κύκλος των “Αγνοούμενων” σηκώνει αυλαία στις 31 Αυγούστου μέσα από την ΝΕΤ στις 11.00 το βράδυ, γι ΄αυτό καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας για να απολαύσετε το θεαματικό φινάλε της γνωστής αμερικάνικης σειράς που έχει τρελάνει εκατομμύρια κόσμου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η πρωτοποριακή σειρά του ABC, η οποία ως γνωστόν περιγράφει τις περιπέτειες μιας ομάδας ανθρώπων που επέζησαν ενός αεροπορικού ατυχήματος και ήρθαν αντιμέτωποι με περίεργα φαινόμενα σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού, κατάφερε από την πρώτη μέρα προβολής να γίνει παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο ! Η εν ΄λόγω παραγωγή, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο και κέρδισε 11 ΕΜΜΥ (54 υποψηφιότητες) και μία Χρυσή Σφαίρα (7 υποψηφιότητες).

Ποια θα είναι ,λοιπόν, η μοίρα των «Αγνοούμενων» της Πτήσης 815 της Oceanic; Υπομονή και τα πάντα θα αποκαλυφθούν λίαν συντόμως στους μικρούς μας δέκτες.

Ο έκτος κύκλος του “Lost” ξεκινά, μετά την έκρηξη της βόμβας υδρογόνου, όπου η ομάδα του Τζακ ξαναγυρνά πίσω στο παρόν. Ο Τζέικομπ μιλά στον Χάρλεϊ λέγοντάς του να σώσει τον Σαϊντ. Τα φλας μπακ στον χρόνο αποκαλύπτουν τι θα είχε γίνει αν η Πτήση 815 της Oceanic δεν είχε συντριβεί και είχε προσγειωθεί με ασφάλεια στο Λος Άντζελες.
Ο Τζακ Η Κέιτ, ο Χάρλεϊ και η Τζιν πηγαίνουν τον Σαΐντ στον Ντότζεν, τον Temple Master, ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να τον σώσει. Κοντά στο Άγαλμα με το τεράστιο Πόδι, ο Μπεν συναντά τυχαία τον Λοκ και του κάνει μια πιεστική ερώτηση. Μετά ο Τζακ μαθαίνει ότι το φέρετρο με την σορό του πατέρα του έχει χαθεί.
Ο Ντότζεν λέει στον Τζακ τρομερά νέα για την κατάσταση του Σαϊντ. Η Κέιτ σχεδόν σέρνει τον Σόγιερ στο παλιό του σπίτι στο στρατώνα και εκεί γίνεται μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Στο Λος Άντζελες η Κέιτ εντοπίζει έναν περίεργο επιβάτη από το εξωτερικό.
Σκηνοθεσία: Τάκερ Γκέιτς
Πρωταγωνιστούν: Ναβίν Άντριους, Χένρι Ίαν Κιούζακ, Μάικλ Έμερσον, Τζεφ Φέι, Μάθιου Φοξ, Χόρχε Γκαρσία, Εβάντζελιν Λίλι, Γιουτζίν Κιμ, Τέρι Ο’Κουίν, Ντάνιελ Κιμ

Read More

And More