Λούκας Μπράβο: Ποιος είναι ο κούκλος Γάλλος πρωταγωνιστής του Emily in Paris που λατρεύει ο γυναικείος πληθυσμός

Η αντίστροφη μέτρηση για την 3η σεζόν του Emily in Paris έχει ξεκινήσει, καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου.

Στον τρίτο κύκλο, η Emily φαίνεται να έρχεται κοντά με τον φίλο της της δεύτερης σεζόν, τον Alfie— αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να αποφύγει τον Γάλλο κούκλο εραστή της Gabriel.

Ο Gabriel, κατά κόσμον Λούκας Μπράβο κατάφερε από τα πρώτα επεισόδια της σειράς να γίνει ο αγαπημένος του γυναικείου κοινού. Οι λόγοι είναι προφανέστατοι, καθώς ο Γάλλος ηθοποιός και μοντέλο θα ήταν δύσκολο να μείνει απαρατήρητος.

Ποιος είναι ο Λούκας Μπραβο

Ο Λούκας Μπράβο είναι 32 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο νεαρός ηθοποιός είναι γιος του Daniel Bravo, του Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ενώ η μητέρα του, Εύα, ήταν τραγουδίστρια.

Ο ίδιος, μπορεί να γεννήθηκε στη Γαλλία, ωστόσο, έχει περάσει αρκετό χρόνο της ζωής του και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και γιατί λατρεύει τα ταξίδια.

Ο Λούκας Μπράβο έκανε το ντεμπούτο του στην οθόνη στο Sous le soleil de Saint Tropez. Την επόμενη χρονιά, εμφανίστηκε ως Αντουάν Μουφλά στη γαλλική κωμωδία-δραματική ταινία La Crème de la crème, σε σκηνοθεσία Κιμ Σαπιρόν. Από το 2020, πρωταγωνιστεί δίπλα στην ηθοποιό, Λίλι Κόλινς στη ρομαντική κωμική σειρά του Netflix, Emily in Paris, ως σεφ Γκάμπριελ.

Κάτι που κανείς δεν γνώριζε όμως, είναι πως η σχέση του Λούκας με την μαγειρική υπάρχει και εκτός οθόνης, καθώς ο ηθοποιός έχει εργαστεί ως sous-chef.

«Ήμουν σεφ σε ένα εστιατόριο πριν από λίγα χρόνια. Όταν πήρα για πρώτη φορά το σενάριο, ήμουν σαν,” Ω, ουάου, αυτό είναι σίγουρα για μένα, σίγουρα πρόκειται να χρησιμοποιήσω αυτές τις δεξιότητες” είχε δηλώσει στο Manny the Movie Guy. “Και έτσι με έβαλαν να μαγειρέψω τις ομελέτες που είχα φτιάξει για την Έμιλι στη σειρά» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Εκτός από την υποκριτική, ο Λούκας ασχολείται και με το modelling. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με δύο μεγάλα πρακτορεία στο εξωτερικό, ενώ έχει υπάρξει επίσης μοντέλο της Chanel.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Bravo (@lucasnbravo)

O 32χρονος ηθοποιός λατρεύει την φύση και την εξοχή και αυτός είναι και ο λόγος που το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει σε μία επαρχία της Γαλλίας, το Fountainebleau. Δε διαφέρει πολύ από ένα δάσος κι αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος είναι ότι «δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα άλλο από τον άνεμο ανάμεσα από τα δέντρα και τα πουλιά το πρωί».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Bravo (@lucasnbravo)

Όσον αφορά στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του, ο Λούκας Μπράβο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα βιβλία και στη μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα αγαπημένα του συγκροτήματα είναι οι Jungle και από τα βιβλία που έχει διαβάσει ξεχωρίζει το La Nuit des Temps (The Ice People).

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Bravo (@lucasnbravo)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Bravo (@lucasnbravo)

Για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, έχει δηλώσει ότι λατρεύει το Sex and the City και γι’ αυτό το λόγο ενθουσιάστηκε και μόνο στη ιδέα ότι θα δούλευε με τον δημιουργό του. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Glamour, ανέφερε σχετικά μ’ αυτό:

«Λατρεύω το Sex and the City, ειλικρινά. Το έβλεπα τόσες πολλές φορές κατ’ επανάληψη. Έμαθα τόσα πολλά πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις -στο κρεβάτι ή οπουδήποτε- χάρη σε αυτή τη σειρά. Γι’ αυτό αισθάνθηκα πίεση την πρώτη φορά που έκανα οντισιόν για τον Darren, γιατί είναι θρύλος για μένα».

Κάτι που πρόσφατα έγινε, επίσης, γνωστός είναι ότι ο Λούκας Μπράβο είναι ένας… αθεράπευτα ρομαντικός!

Ο Λούκας Μπράβο, εκτός από το Emily in Paris, έπαιξε και στη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο για τον παράδεισο» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Read More

And More