Λουκία Παπαδάκη: «Αναρωτιέμαι πώς κατάφερα και μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη στο περιοδικό Λοιπόν.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως γυναίκα που μεγάλωσε τον γιο της μόνη της, για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Σχετικά με τις υψηλές αμοιβές που έχουν γραφτεί πως έπαιρναν οι ηθοποιοί τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, η Λουκία Παπαδάκη ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ, είχαμε καλές αμοιβές, όχι όμως με τερατώδη και αστρονομικά ποσά. Αυτά δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρξουν ποτέ». 

Όσον αφορά το μεγάλωμα του γιου της, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, η Λουκία Παπαδάκη είπε: «Για καμία γυναίκα δεν είναι εύκολο, απορώ πώς το έκανα, γυρίζοντας πίσω τον χρόνο απορώ πώς τα κατάφερα. 

Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Με έχει συγκινήσει βαθιά  ο γιος μου όταν ως ενήλικας μου είπε, “μην ανηδυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες”. 

Κλείνοντας η Λουκία Παπαδάκη ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου απαντώντας: «Όχι γιατί να κλείσει; Μια χαρά κοπελίτσα είμαι, αλλά δεν κοιμάμαι και με κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι μου».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More