Λουκία Παπαδάκη: Σπάνια εμφάνιση με τον αγαπημένο της “Μr MontBlanc”! [pics]

Tην γνωρίσαμε ως τη σκληρή Σάντρα στη Λάμψη και πρόσφατα έκανε ένα μικρό πέρασμα από τους “Συμμαθητές” του Ant1! H Λουκία Παπαδάκη κάνει σπάνιες βραδινές εμφανίσεις και πάντα συνοδεύεται από τον αγαπημένο της Τίμο Τζάννες. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 4 χρόνια και απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου στο έπακρο.

Ο επιχειρηματίας Τίμος Τζάννες ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με την Έλενα Βρεττού είναι γνωστός ως ο κύριος “Mont Blanc” αφού εδώ και χρόνια έχει την αντιπροσωπεία με τα διάσημα στυλό και κοσμήματα του γνωστού οίκου.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει για εκείνον σε συνέντευξή της “Έχω βρει το αρσενικό μου, τον καθρέφτη μου. Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, γιατί είναι σε όλα τα επίπεδα”. Μάλιστα για χάρη της ο Τίμος Τζάννες, ανέβηκε πέρσι στο θεατρικό σανίδι στο έργο “Μαρία Στιούαρτ”.

Χθες το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες βραδινές του εμφανίσεις, παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης “Τα τελευταία φεγγάρια” στο θέατρο Άλμα με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Αντωνόπουλο και την Βάνα Πεφάνη

H ηθοποιός συγχαίρει τον φίλο της Άγγελο Αντωνόπουλο

Read More

And More