Site icon TLIFE

L’Wren Scott: Ποια ήταν η διάσημη σχεδιάστρια και σύντροφος του M. Jagger που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Στα 49 της χρόνια έβαλε τέλος η L’ Wren Scott που ήταν σύντροφος του Mick Jagger από το 2001. Η L’ Wren υπήρξε μοντέλο και διάσημη σχεδιάστρια έχοντας ντύσει πολλές λαμπερές προσωπικότητες από τη showbiz.

H σχεδιάστρια βρέθηκε κρεμασμένη στο πολυτελές διαμέρισμά της στο Μανχάταν το πρωί της Δευτέρας. Εκπρόσωπος του Mick Jagger -που λείπει στην Αυστραλία σε περιοδεία- δήλωσε πως ο ίδιος είναι συντετριμμένος στο άκουσμα της είδησης. Όταν ρωτήθηκε αν οι δυο τους είναι ακόμη ζευγάρι, εκείνος απάντησε πως φυσικά και είναι.

Εντύπωση προκαλεί το post της ίδιας σε twitter και facebook, δύο ώρες πριν μαθευτεί η είδηση. Ήταν η παρακάτω φωτογραφία αφιερώνοντάς της στον φωτογράφο Tim Walker.

Στο περιβάλλον της δεν υπήρξε καμία υποψία πως η L’ Wren είχε σοβαρά προβλήματα και σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο. Από τον ιστροδικαστή δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημη έκθεση.

Το πολυτελές κτίριο όπου διέμενε… Η ίδια βρέθηκε αναίσθητη στις 10:05 το πρωί, στον όγδοο όροφο του κτιρίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τη New York Post, ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε ήταν η βοηθός της. Της έστειλε μήνυμα στις 08:30 να περάσει από το σπίτι της και ήταν η πρώτη που την αντίκρυσε.

Με τον Mick γνωρίστηκαν σε μια φωτογράφιση το 2001 όπου η ίδια ήταν στυλίστρια. Από τότε ήταν αχώριστοι και πολύ ταιριαστοί. Η L’ Wren περνούσε τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο – που είχε στούντιο- και στη Νέα Υόρκη. Μαζί με τον Mick είχαν κι ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Παρίσι!

Ανάμεσα στις διάσημες που έντυνε ήταν οι Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker και Michelle Obama. Μάλιστα υπήρχαν έντονες φήμες πως θα έφτιαχνε το νυφικό της Angelina Jolie.

Δες το βίντεο
Ο Mick Jagger ανέβασε αυτή τη φωτογραφία,λίγες ώρες πριν μάθει τα δυσάρεστα νέα που τον σόκαραν

© 2024 tlife.gr