Λυδία Κατσανικάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης από το GNTM, μετά το makeover, τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες και να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου-ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου.

Η Ελευθερία είχε την καλύτερη φωτογραφία και οι κριτές την αποθέωσαν, ενώ η Λυδία Κατσανικάκη ήταν εκείνη που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους τέσσερις κριτές με την απόδοσή της κι έτσι αποχώρησε από το reality μόδας.

Το πρωί της Τετάρτης, έχοντας παρακολουθήσει το χθεσινό επεισόδιο από το σπίτι της, η όμορφη Κρητικιά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όλους όσους την στήριξαν μέσα στο reality μόδας και της έστειλαν πολύ θετικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα stories της, η Λυδία Κατσανικάκη είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας. Μετά από πάρα πολύ καιρό ήθελα να σας πω πως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Και για την αγάπη και τη στήριξη που μου δίνετε. Είναι πολύ όμορφο να λαμβάνεις μόνο θετικά μηνύματα. Αυτό για την ώρα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε έναν-έναν προσωπικά».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Λυδία επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της και το χαίρεται πολύ!

Read More

And More