“Λύγισε” η Celine Dion – Δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του αδερφού της!

Κατέρρευσε η Celine Dion μπροστά στο διπλό “χτύπημα” της μοίρας. Με διαφορά μόλις δυο ημερών έχασε τον άντρα της Rene Angelil και τον αγαπημένο της αδελφό Daniel Dion από καρκίνο. Και ενώ αρχικά στην κηδεία του συζύγου της (που έγινε σε online κάλυψη για τους θαυμαστές του) έδειχνε βουρκωμένη αλλά δυνατή, μετά την τελετή “λύγισε”. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν άντεξε να πάει και στην κηδεία του αδερφού της!
Σύμφωνα με το Hello!, η Celine ταξίδεψε στο Salon Charles Rajotte έξω από το Μόντρεαλ το Σάββατο για την επιμνημόσυνη δέηση της οικογένειας στον 59χρονο αδελφό της. Εκεί βρέθηκε κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και έκλαψε αγκαλιά με τα αδέλφια της για το χαμό του Daniel. Δεν άντεξε όμως τη Δευτέρα να πάει στην κηδεία του.

“Είναι συντετριμμένη… Δεν αντέχει άλλο να θρηνεί μπροστά στις κάμερες και τους θαυμαστές της. Προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να σταθεί ξανά στα πόδια της”, αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, τονίζοντας πως η τραγουδίστρια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να σταθεί δυνατή για χάρη των παιδιών της. Ευτυχώς, ο μεγάλος γιος της έχει σταθεί βράχος αυτές τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό της.

Read More

And More