“Λύγισε” η Sharοn Stone – Ο βιασμός και το γράμμα που την συγκλόνισε

Η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Την ώρα που διάβαζε την επιστολή μιας γυναίκας που είχε πέσει θύμα βιασμού “λύγισε”. Η διάσημη ηθοποιός βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο Santa Clara με αφορμή προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα “οι βιασμοί στα Πανεπιστήμια”.

Το γράμμα που διάβασε η Σάρον αφορούσε μία κοπέλα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά. Αναφέρεται ως Έμιλι Ντόε και περιγράφει περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε. Μετά από ένα πάρτι βρέθηκε γυμνή και χωρίς να αισθάνεται τίποτα στο νοσοκομείο. Εκεί, έμαθε ότι την βρήκαν πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, αναίσθητη.

Η χολιγουντιανή σταρ χαρακτήρισε το γράμμα “πάρα πολύ δυνατό” τονίζοντας πως πρέπει να “αλλάξουμε την κουλτούρα και τους νόμους” σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις. Υπάρχουν πολλές σαν την Έμιλι Ντόε που δεν έχουν ακουστεί είπε η ίδια και σημείωσε πως είναι αδύνατο να διαβάσει κάποιος αυτό το γράμμα “χωρίς να νιώσει να του ραγίζει την καρδιά και την ψυχή”.

Ήθελα να βγάλω το κορμί μου σαν να ήταν ζακέτα και να το άφηνα εκεί στο νοσοκομείο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Εκείνο το πρωί, το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είχα βρεθεί πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, πιθανότατα βιασμένη από έναν άγνωστο”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η κοπέλα στο γράμμα.

Read More

And More