«Λύγισε» ο Αχιλλέας Μπέος για τον Βασίλη Καρρά: «Ο φίλος μου δεν έφυγε, κλαίνε όλες οι ηλικίες»

Πλήθος κόσμους βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια την παραμονή των Χριστουγέννων. Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και ο καλός του φίλος και κουμπάρος, Αχιλλέας Μπέος.

Φανερά συγκινημένος ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε στις κάμερες για τον Βασίλη Καρρά αναφέροντας πως, όπως και ο ίδιος έλεγε σε ένα του τραγούδι, «δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει».

«Δεν υπάρχουν λόγια… Όλος αυτός ο κόσμος πραγματικά… Κλαίνε όλες οι ηλικίες. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε, εδώ είναι και όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός και λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα πόσω μάλλον εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια.

Είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Για μένα προσωπικά, αλλά και για όλους τους Έλληνες πιστεύω θα συνεχίσει να υπάρχει. Τι λέει; Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω! Και θα μείνει εδώ, στη μνήμη όλων», είπε συγκινημένος ο Αχιλλέας Μπέος.

Read More

And More