Λύγισε ο Κώστας Αρζόγλου – Του κάνουν έξωση από το θέατρο Underground

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται αυτές τις μέρες ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το θεατρικό “παιδί” του και να τραβήξει τις κουρτίνες στο θέατρο Underground, όπου κατέθεσε την ψυχή του τα τελευταία χρόνια. Ο αγαπημένος ηθοποιός βλέπει κόπους χρόνων να χάνονται και το υπουργείο Πολιτισμού να κρατά αδιάφορη στάση απέναντι σε έναν πολιτιστικό χώρο που βάζει… λουκέτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, από σήμερα (3 Οκτωβρίου) είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει το θέατρο του, τον πολυχώρο Underground, που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή 4 με τη διαδικασία της έξωσης. “Ο Κώστας Αρζόγλου διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Είναι πολύ απογοητευμένος από αυτό που συμβαίνει, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προοδευτικό θεατρικό στέκι που φιλοξενούσε “ψαγμένες δουλειές”, αλλά τον έχασε για κάποια ενοίκια που χρωστούσε”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του.

Ταυτόχρονα, άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα ανέφερε: “Ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει ανακοπή της απόφασης έξωσης και να κερδίσει κάποια παράταση, αλλά για αυτό χρειάζονται χρήματα και ο χρόνος που θα κερδίσει δεν θα είναι μεγάλος. Οπότε ακολούθησε τον δρόμο του και τράβηξε οριστικά την κουρτίνα στο θέατρο που δημιούργησε με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και με πολύ αγάπη!”.

Read More

And More