«Λύγισε» ο Πέτρος Φιλιππίδης στη δίκη: «Ζήτησα συγγνώμη από τη γυναίκα μου, από το παιδί μου δεν πρέπει να ζητήσω;»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του και όσα έλεγε για τη δεύτερη γυναίκα που τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού το 2014, κοντά στο σπίτι του στο Ψυχικό, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Ακόμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε στον γιο του Δημήτρη Φιλιππίδη, αναρωτώμενος «τι θα πει στον γιο του; Ότι η δουλειά του θεάτρου είναι η χειρότερη;».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε συγκινημένος: «Δεν είμαι μόνος μου στη ζωή. Έχω μια γυναίκα και ένα παιδί. Ζήτησα συγγνώμη στη γυναίκα μου τις προάλλες, από το παιδί μου δεν πρέπει να ζητήσω; Από 3 χρονών βλέπει θέατρο. Του έλεγα ότι το θέατρο είναι η ωραιότερη δουλειά του κόσμου. Τώρα τι θα του πω ότι είναι η χειρότερη;».

«Είπε άνθρωπος που ερχόταν εδώ μέσα ότι ο γιος μου έκανε μπούλινγκ σε μάρτυρα! Που γύρισε και είπε ο Μπιμπίλας στην Βάνα Μπάρμπα που κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες «εσύ τι κάνεις εδώ;», πρόσθεσε ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164