«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του – Συντετριμμένος στάθηκε πλάι στα παιδιά του

Βαθιά συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία της Αναστασίας, της συζύγου του Πύρρου Δήμα που έχασε τη μάχη για τη ζωή, τα ξημερώματα της Πέμπτης.  Η κηδεία της έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η ταφή της στο νεκροταφείο Αμαρουσίου. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους: η 23χρονη Ελένη, ο 20χρονος Βίκτωρας, η 18χρονη Μαρία και ο 9χρονος Νικόλας.

Η άτυχη Αναστασία που τα τελευταία δυο χρόνια ανέβηκε το δικό της Γολγοθά, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε. Πριν από δυο χρόνια, τον Οκτώβρη του 2016, ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του, αποκαλύπτοντας πως τον Γενάρη της ίδια χρονιάς είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι και υπεβλήθη σε χειρουργείο. Δυστυχώς, όμως, δυο χρόνια μετά και έχοντας παλέψει πολύ η Αναστασία δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και όλους όσους την αγαπούσαν.

Στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, βρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι για να τον στηρίξουν, με τον μεγάλο αθλητή να «λυγίζει»  στην κηδεία της πολυαγαπημένης του Αναστασίας.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία ήταν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην προπονητής του Πύρρου Δήμα Χρήστος Ιακώβου, η οικογένεια της Αναστασίας από την Κατερίνη, ο Ισίδωρος Κούβελος, η Σάρα Εσκενάζυ με τον πατέρα της Αλμπέρτο Εσκενάζυ, η Νίκη Μπακογιάννη, ο Γιώργος Καραμέρος και πολλοί ακόμη.

Χρήστος Ιακώβου

Γιώργος Καραμέρος

Σάρα Εσκενάζυ

Υβόννη Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Σπύρος Καπράλος, Νίκη Μπακογιάννη

Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More