Λύγισε ο Χάρης Χριστόπουλος: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ, δεν είναι σπουδαίο αυτό;»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 η Αννίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, από καρδιάς τόσο στην γνωριμία τους όσο και στη στιγμή που αντιλήφθηκαν πως ο ένας είναι προορισμένος για τον άλλον.

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε αρχικά: «Για έξι μήνες βλέπαμε ο ένας τον άλλον, τρώγαμε, συζητάγαμε γιατί είχε μια σχέση η Άννα. Όταν πια σοβάρεψε το πράγμα, μου λέει: «Πρόσεξε, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μαζί σου. Θα πάω πίσω, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω ότι δεν ανήκω πια σε εκείνον. Τότε θα έρθω αν σου δοθώ». Και γυρίζει στο αεροδρόμιο, την συναντάω και τότε ένιωσα ότι ήμουν ο τελικός προορισμός της».

«Αυτό δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Να μου πει δηλαδή κάτι τέτοιο μια γυναίκα, μετά από έξι μήνες… Δεν είναι σπουδαίο αυτό; «Θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω, τελειώσαμε και εγώ δεν είμαι σε σένα πια… Ανήκω σε κάποιον άλλον». Είναι σπάνιο αυτό, δεν μου έχει ξανασυμβεί», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ποτέ δεν έλεγα πως θα βρω μια γυναίκα για να νοικοκυρευτώ και να κάνω παιδιά. Ήμουν ορκισμένος εργένης, γι’ αυτό και άρχισα να νιώθω ενοχές όσο πέρναγε ο καιρός γιατί δεν είχα πλάνο. Ήμουν εναντίον και ρώταγα τους φίλους μου γιατί γίνονται γονείς. Οι πιο πολύ μάλιστα δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν», είπε συγκινημένος, ο Χάρης Χριστόπουλος.

Read More

And More