Λυκούργος Μπάδρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν κουνιόσουν στο μάθημα, ήταν πολύ αυταρχικός»

Ο Λυκούργος Μπάδρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δεν δίστασε να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε διάφορες πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή, τις σπουδές του, αλλά και το bullying που έχει δεχτεί.

 «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα δάσκαλο. Στην τάξη ήταν αυταρχικός, ούτε που κουνιόμασταν. Έτσι όπως ξεκίναγες, έτσι θα καθόσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το μάθημα. Προσωπικά δεν μου είχε κάνει κάτι, όμως υπάρχουν πολλά αλλά. Ήταν αυστηρός και έβαζε τις φωνές. Αν ξεκινούσες το μάθημα σε μια συγκεκριμένη στάση και κουνιόσουν σου έλεγε: “Γιατί κουνήθηκες;” και τα παιδιά κάποια στιγμή απάντησαν. Τον είχα στο πρώτο εξάμηνο, μετά είχε μια αντιπαράθεση με δύο παιδιά και έφυγε από τη σχολή», είπε αρχικά ο Λυκούργος Μπάδρας.

Τέλος, ο Λυκούργος Μπάδρας μίλησε και για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν: «Έχω δεχθεί bullying και έχω κάνει. Μου έχουν κάνει ακραία περιστατικά. Με κορόιδευαν για το “ρο” που “το λέω, δεν το λέω” και για το ύψος μου», εξήγησε Λυκούργος Μπάδρας.

Read More

And More