Λύθηκε το “μυστήριο” της μάρκας της φούστας του Cisse!

Aπό χθες είναι άλυτο μυστήριο η μάρκα της φούστας του Djibril Cisse. Όλοι έσπευσαν να γράψουν πως η φούστα ήταν Jean Paul Gautier. Μπερδεύτηκαν μάλλον μιας και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε ξαναφορέσει μία φούστα του σχεδιαστή παλιότερα όταν βραβεύτηκε αθλητής της χρονιάς στη Γαλλία. Τα συμπεράσματα όμως ήταν λανθασμένα…

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η φούστα και συγκεκριμένα το kilt του Djibril Cisse, είναι του οίκου Comme des Garçons και κοστίζει… 1200 €!

Ο ποδοσφαριστής την αγόρασε από την Αμερική και μάλιστα ανήκει στην κολεξιόν του 2009. Πάντως αν κρίνουμε από τις παλιότερες δηλώσεις του που αφορούν στο γιατί φοράει φούστα, η Αφρική έχει πολύ καλό design!

Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για “αντρικές” φούστες το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στον Jean Paul Gaultier. Κάποια στοιχεία όμως μας έκαναν να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.
Το ψάξαμε, γιατί το ύφος δεν μας έμοιαζε με του Jean Paul Gaultier. Στην πραγματικότητα παρέπεμπε περισσότερο σε design που χαρακτηρίζει τους Ιάπωνες δημιουργούς. Και τελικά οι αμφιβολίες μας αποδείχτηκαν πραγματικές.

Moντέλο με παρόμοια φούστα του οίκου Comme des Garçons, το 2009!

Read More

And More