Μ. Ακριβοπούλου: Από τα σήριαλ του Μανουσάκη… στη Βουλή!

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, έκανε για μία ακόμη φορά λόγο για παραίτηση και σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του, σκέφτεται να παραδώσει την έδρα του την Δευτέρα.

Αν κάτι τέτοιο λοιπόν συμβεί, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τη γνωστή ηθοποιό Μαίρη Ακριβοπούλου, να είναι ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει.

Η Μαίρη Ακριβοπούλου, που όλοι αγαπήσαμε από τη συμμετοχή της στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, ”Τα κρυφά μονοπάτια”, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές απέσπασε περισσότερες από 14 χιλιάδες ψήφους. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Η τύχη της όμως και το αν θα καταφέρει αυτή τη φορά να μπει στη Βουλή ή όχι, δεν εξαρτάται μόνο από τον Θωμά Ρομπόπουλο, αλλά και από τη Βούλα Τεκτονίδου. Πρόκειται για την πρώτη επιλαχούσα κυρία για τη θέση που ίσως εγκαταλείψει ο κύριος Ρομπόπουλος και μάλιστα, η ίδια δραστηριοποείται στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφια Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Αν λοιπόν, η κυρία Τεκτονίδου δεν αναλάβει τα καθήκοτα που θα εγκαταλείψει ο Θωμάς Ρομπόπουλος, η Μαίρη θα έχει την ευκαιρία να μπει στη Βουλή επίσημα πλέον…

Ας θυμηθούμε την Μαίρη μέσα από την επιτυχημένη σειρά του μανούσου Μανουσάκη:

Read More

And More