Μ. Αλικάκη: ”Με αγαπάω πολύ”!

Η Μυρτώ Αλικάκη θα εμφανιστεί φέτος στο Θέατρο Τέχνης με την παράσταση ”Το δείπνο”. ”Είμαι πολύ συγκινημένη που είμαι ξανά στο σανίδι του Θεάτρου Τέχνης, στο Υπόγειο. Διάβασα το έργο και μου άρεσε πολύ. Είναι μια σάτιρα με όλα τα στοιχεία του εγγλέζικου χιούμορ. Περιγράφει ένα δείπνο που παραθέτει ένα ζευγάρι. Μια από τις καλεσμένες είμαι κι εγώ. Υποδύομαι μια ζωγράφο, όχι ακόμα αναγνωρισμένη όπως λέει και στο έργο. Ανήκω σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που η ζωή τους μοιάζει να είναι μια χαρά, αλλά είναι δυστυχισμένοι”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Στο επετειακό ”The twenty” του Mega οι τηλεθεατές την ψήφισαν ως μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς. Πώς αισθάνεται γι’αυτό; ”Τώρα πια που μεγάλωσα λίγο δεν με χαλάει ίσα – ίσα! Δεν είναι κακό να είσαι σέξι. Με αγαπάω πολύ, έχω συμφιλιωθεί με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια”, απαντά η Μυρτώ.

Η ηθοποιός μιλάει για την οικογένειά της και για τον ρόλο της ως μαμά. ”Προσπαθώ να είμαι μια αρκετά καλή μαμά. Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι προσκολλημένα πάνω μου. Από την άλλη νιώθω και ενοχές σε σχέση με τα παιδιά όπως μια λανθασμένη αντίδρασή μου. Με εκνευρίζει αυτό”.

Ο σύζυγός της, Πέτρος Λαγούτης, είναι κι αυτός ηθοποιός. Αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στη συμβίωσή τους μιας και κάνουν το ίδιο επάγγελμα; ”Είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη. Αποκτώντας εμπειρίες συνειδητοποιείς ότι όσο πιο διάτρητος είναι κάποιος ψυχικά τόσο πιο εύκολο είναι να κάνει λάθος επιλογές”, τονίζει.

Read More

And More