Μ. Ασλάνης: εγώ έπρεπε να ντύσω την Κορομηλά

Μ. Ασλάνης: εγώ έπρεπε να ντύσω την Κορομηλά | tlife.gr

Ο σχεδιαστής μόδας, Μιχάλης Ασλάνης, εκφράζει στην Espresso το παράπονό του που δεν έντυσε εκείνος την Ρούλα Κορομηλά στο πρώτο της live. »Ελπίζω η στυλίστρια της Ρούλας-για μία από τις επόμενες εκπομπές της- να έρθει και σε μένα», δήλωσε ο ευγενικός σχεδιαστής.

Ο Μιχάλης με την Ρούλα, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, από την δεκαετία του 80′, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στην κρατική τηλεόραση. »Είναι αλήθεια ότι με τη Ρούλα γνωριζόμαστε πολλλά χρόνια και έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές σε όλες τις εκπομπές που έχει κάνει» είπε ο Μιχάλης με νοσταλγία.

Το γεγονός ότι αυτή τη φορά επέλεξε να την ντύσει στο πρώτο της Live ο σχεδιαστής Μίλτος τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα και εξομολογήθηκε με παράπονο: »αυτή τη φορά αφέθηκε στα χέρια της στυλίστριάς της και φόρεσε τα ρούχα που εκείνη έχει επιλέξει».

Η αλήθεια είναι πως η Ρούλα θέλοντας να στηρίξει την στυλίτρια της Αλεξάνδρα Κοτσαϊτη, είχε αποφασίσει να εμπιστεύεται απόλυτα τους ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνη και να αφήνεται στα χέρια τους ανεπιφύλακτα. Ωστόσο ο Μιχάλης που έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους είπε: »Μου άρεσαν τα ρούχα της και ιδιαίτερα το δεύτερο σύνολο».

Με την άποψή του διαφωνούν πολλοί. Αν έρθει ποτέ η στιγμή να την ντύσει εκείνος, ο διάσημος σχεδιαστής δήλωσε: »Θα της έκανα κάτι διαφορετικό, πάντα σε συνεργασία μαζί της. όπως κάνουμε πάντα».

READ more