Μ. Αθανασίου: “Ζω καθημερινά και με το παιδί και με τη Μαρία”

Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τη μητέρα του παιδιού του Μαρία Σολωμού, την απιστία και τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού.

“Δεν έχω απιστήσει, όχι γιατί είμαι ηθικός ή μονογαμικός απλώς έτυχε. Δεν έχω κάνει μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη ήταν με τη Μαρία.” αναφέρει ο ίδιος στο περιοδίκο “ΕΓΩ”.

Όσον αφόρα την καταστάση που βρίσκεται η χώρα μας και τι τον ενοχλεί δηλώνει: ”Η προδοσία. Είναι μια προδοσία η οποία στήνεται πολύ καιρό”, λέει και συνεχίζει: Με ”ακυρώνει το γεγόνος ότι δεν έχω ούτε τη δυνατότητα της επιλογής. Αν το καλοσκεφτείς, δεν έχουμε δημοκρατία. Όπως και να το πάρεις έχουμε…χούντα.”

Στην ερώτηση αν τον τρόμαξε η αναγνωρισιμότητα, απάντα: “Με κόμπλαρε. Ο τρόπος μου για να αμυνθώ ήταν να γυρνάω στη βάση μου.”

Όσο για το αν ήταν σωστή η επιλογή του χωρισμού, ο γνώστος ηθοποίος δηλώνει: ” Η επιλογή του χωρισμού ήταν σωστή. Είμαι τυχέρος γιατί ήξερα εξαρχής με τι άνθρωπο έκανα οικογένεια.”

Του λείπει η αίσθηση της οικογένειας;

“Μου λείπουν κάποια πράγματα σε σχέση με το παιδί μου. Νιώθω ότι υπάρχει ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ… Αυτό είναι το τίμημα της επιλογής που κάναμε με την Μαρία για το καλό του παιδιού.”

Σχετικά με την πρώην συντροφό του Μαρία Σολωμού και το αν ένιωσε ανταγωνισμό όταν την είδε να συνεχίζει τη ζωή της, ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει χαρακτηριστικά: ”Καθόλου. Η σχέση μου με τη Μαρία είναι σε άλλο επίπεδο. Άλλωστε, ζω καθημερινά και με το παιδί και με την Μαρία.”

Τέλος, μιλά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει μετακομίσει κοντά στην Ναταλία Γερμανού και ότι οι δύο τους να είναι ζευγάρι. ” Όντως μετακόμισα κοντά, αλλά είμαστε μόνο φίλοι με την Ναταλία.”, λέει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More