Μ. Carey: Η αδελφή της – πρώην πόρνη και φορέας του AIDS – ζητά να δει τα δίδυμα!

Το κρυφό μυστικό της Mariah Carey ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας, με την έκκληση της αδελφής της για βοήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η αδελφή της pop ντίβας Alison Carey ήταν πρώην πόρνη και φορέας του AIDS και για πολλά χρόνια ζούσε μακριά από την οικογένεια της Mariah.
Τώρα όμως, η κοπέλα φαίνεται πως χρειάζεται βοήθεια και στράφηκε προς την αδελφή της. Η 50χρονη Alison βγήκε δημόσια και έκανε έκκληση στη Mariah να της επιτρέψει να δει τα ανίψια της, τον Moroccan και τη Monroe και να είναι μέρος της ζωής τους. “Αν είχα ένα μήνυμα για την αδελφή μου θα της έλεγα: τηλεφώνησέ μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνεχίζει: “Θέλω να συναντήσω την αδελφή μου και να της πω πόσο πολύ μου έλειψε και πόσο περήφανη νιώθω που είμαστε οικογένεια. Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε, αλλά παρά τους καυγάδες και τα προβλήματα η Mariah θα είναι πάντα για ‘μένα η μικρή μου αδελφή”.

H ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να γίνει πόρνη για να μπορέσει να εξασφαλίσει στην οικογένειά της φαγητό και ρούχα, πριν η Mariah γίνει η star που όλοι γνωρίζουμε, ενώ οι δυο τους έχουν να μιλήσουν από το 1994, μετά από έναν μεγάλο καυγά.

Read More

And More