Μ. Douglas: Το “ευχαριστώ” στην Catherine Zeta Jones και η συγκίνηση για τον φυλακισμένο γιο του! Video

Με ένα εντυπωσιακό λόγο παρέλαβε το βραβείο Emmy για το ρόλο του στη σειρά “Behind the Candelabra” ο Michael Douglas.Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Nokia Theatre και άφησε το κοινό άφωνο με όσα είπε.
Βγαίνοντας νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο, ο Douglas ευχαρίστησε την Catherine Zeta Jones και τα παιδιά του που στάθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Μπορεί η είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου να κάνει το γύρο των media, ωστόσο ο Douglas δεν έχει παραδεχτεί το χωρισμό τους. “Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου Catherine για την υποστήριξη της, και τα παιδιά μου Dylan και Carys”, ήταν τα λόγια του στη χθεσινή απονομή.
Παράλληλα, ο ίδιος συγκίνησε, μιλώντας και για τον γιο του, τον 35χρονο Cameron, τον οποίο απέκτησε από άλλο γάμο, και εκτίει ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων στη φυλακή για ναρκωτικά.

Ο 68χρονος ηθοποιός, είπε για τον γιο του, πως “ελπίζω να με αφήσουν οι Αρχές να τον δω σύντομα. Αρχικά ήμουν απογοητευμένος από το γιο μου, αλλά τώρα έφτασα σε ένα σημείο που είμαι απογοητευμένος από το ίδιο το σωφρονιστικό σύστημα”,
Δες το video:

Read More

And More